Bomen kappen in Coevorden?

Wil je een of meerderen bomen laten kappen in Coevorden? Bomenomzagen.nl  is je graag van dienst! Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en snel rooien van bomen, waardoor we dit tegen aantrekkelijke prijs kunnen doen. Wij zijn actief in heel Drenthe en dus kunnen we ook in de regio Coevorden jouw bomen kappen.

Vergunning?

In Coevorden is in de meeste gevallen geen vergunning nodig voor het kappen van een boom. Er zijn er uitzonderingen voor speciale bomen of zeer grote bomen. Op de site van de gemeente is hier meer over te lezen (https://www.coevorden.nl/product/bomen-kappen), maar wij kunnen je hier ook bij helpen.

Zelf kappen of laten doen?

Zelf de boom verwijderen is natuurlijk het goedkoopste. Maar hier zitten ook nadelen aan, zoals:

  • Onervaren en niet opgeleide mensen kunnen gewond raken
  • Gereedschap kan stuk gaan, doordat het niet geschikt is voor de klus
  • De boom kan objecten, zoals een huis of ander bouwwerk, beschadigen
  • Zelf een boom kappen kost veel tijd
  • De overblijfselen van de boom moeten ook nog worden verwerkt of afgevoerd

Boom kappen in een uur

BomenOmzagen.nl is dé specialist van Coevorden. Met al onze ervaring, goed opgeleide mensen én uitgebreide eigen machinepark kunnen wij de meeste bomen in een uur kappen én grotendeels opgeruimd hebben! We komen met meerdere mensen en machines tegelijk in actie, waardoor dit allemaal erg snel verloopt. Hierdoor vinden de meeste mensen waar wij bomen hebben mogen rooien dat de kosten erg meevallen.

Prijs van het bomen zagen in Coevorden

Helaas kunnen we hier niet precies vermelden wat het kost om jouw boom in de omgeving van Coevorden te rooien. Dat zouden we graag doen, maar bomen verwijderen is maatwerk en elke klus is toch net weer anders. We komen voor elke opdracht dan ook eerst kijken hoe de boom zo efficiënt mogelijk kan worden gekapt. Factoren die de prijs bepalen zijn:

  • De plaats van de boom (adres en plaats in de tuin enz,)
  • Welke machines kunnen we inzetten?
  • Hoeveel mensen hebben we nodig
  • Hoe groot is de boom, dus hoeveel tijd en brandstof voor o.a. de kettingzagen is nodig
  • Wat moet er met de restanten van de gevelde boom gebeuren?

Dit moeten we per opdracht bekijken en met je afstemmen, vervolgens kunnen we een prijsafspraak maken.

Verwerken van de gevelde boom

Nadat de boom is omgezaagd zijn er diverse opties voor het verwerken van de overblijfselen. Takken kunnen worden versnipperd, de stam kan in brandhout worden gezaagd en de stobbe kan worden weggefreesd. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals dat je zelf een deel van het opruimen van de gevelde boom uitvoert en zo wat bespaart op de kosten.

Grondwerk

Wij zijn naast het kappen van bomen ook actief in grondwerk. We kunnen, indien gewenst, de kuil die achterblijft als een boomstronk is verwijderd opvullen met grond en dit uitvlakken. Indien er bijvoorbeeld een woninguitbouw plaatsvindt, kunnen wij ook de fundering meteen uitgraven of als er een parkeerplaats of terras wordt gerealiseerd, kan geel vulzand worden aangebracht.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448

Laatste foto's op Facebook

Klik op de afbeelding voor meer foto's
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl is onderdeel van: