Over ons

Bomenomzagen.nl is een specialistisch onderdeel van Heijnen Grondverzet. In de afgelopen jaren zijn onze medewerkers opgeleid tot gecertificeerde ETW-ers. Dat staat voor European Tree Worker. Dé standaard in het werken in en rondom bomen. Ook certificering voor het veilig werken met kettingzagen en milieuaspecten van boomonderhoud zijn bij bomenomzagen.nl aanwezig.

Specialistische machines

Naast ons goed opgeleide team hebben wij ook geinvesteerd in vele specialistische machines, om boomonderhoud en het rooien van bomen snel, veilig en efficiënt uit te kunnen voeren. Te denken valt aan o.a.:

Bomenomzagen.nl is dan ook dé specialist op het gebied van boomonderhoud en bomen rooien in Drenthe!

Lees meer informatie:

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl
is onderdeel van: