Boomstronk frezen

Heb je al jaren de plannen om een nieuw terras in de tuin aan te leggen? Maar zit die vervelende boomstronk in de weg? Of kijk je al jaren tegen die vervelende boomstronk aan en wil je er een keer vanaf? Dat kan! Wij kunnen, behalve bomen vellen,ook de boomstronk uitfrezen. Wij hebben diverse machinale stobbenfrezen (zoals een mulcher) waardoor we snel de stronken van een heel veld jong opschot kunnen verwijderen maar ook een grote stronk van een dikke boom die geveld is kunnen wij snel en efficiënt wegfrezen.

Zowel een enkele boomstronk, als ook op projectbasis een heel perceel boomstronken rooien is geen probleem. Onze goed opgeleide professionals en specialistische machines kunnen elke klus op dit gebied aan.

stronkenfrees professioneel beschiktbaar voor regio Emmen Drenthe

Als er een boomstronk moet worden verwijderd, komen wij altijd vooraf het project bekijken. Hierbij houden we rekening met onder andere:

  • De aanwezige ruimte en toegankelijkheid van het terrein
  • Het aantal en de grootte van de stobben
  • Eventuele aanwezigheid (beschermde) diersoorten
  • Veiligheid

Op basis van deze schouwing geven wij een advies en berekenen de kosten voor het veilig en professioneel verwijderen van de boomstronk(en).

Boomstronk uitgraven

Bij een of enkele kleinere boomstronken, met voldoende werkruimte, worden deze meestal uitgegraven. Bij een heel perceel opschot van jonge bomen en ondere struiken kunnen wij ook onze specialistische frees inzetten die het terrein snel ontdoet van alle aanwezige gewassen. Zie de video hieronder. Bij grote boomstronken zetten we grotere bomenfrezen in waardoor ook stammen van wel 50 cm doorsnede snel kunnen worden uitgefreesd.

Knippen

Wanneer een boomstronk niet uit de grond hoeft te worden verwijderd is het doorknippen van een boomstam wellicht voldoende. Ook hiervoor hebben wij speciale machines beschikbaar.

Boomstronk frezen / Stronkenfrees

Met behulp van een boomstronk-frees kunnen wij iedere boomstronk op een veilige en snelle manier wegfrezen. Dankzij de frezer wordt de boomstronk verpulverd. Het enige dat overblijft zijn slechts houtsnippers en pulp. Het gat kan worden opgevuld met grond of zand en wij bieden uiteraard de mogelijkheid om de houtsnippers en pulp af te voeren.

Verschillende stobbenfrezen

Wij hebben voor elke klus de juiste stobbenfrees. Voor grotere boomstronken en terreinen hebben we onder andere een mulch frees beschikbaar. Hiermee is het verwijderen van stobben snel en effecient uit te voeren.

Kosten boomstronk verwijderen

Benieuwd naar de kosten? Wij geven graag een vrijblijvende prijsopgave voor het verwijderen van een boomstronk. Of deze nou met een stobbenfrees verwijderd wordt of uitgegraven. Neem gerust contact met ons op.

Afwerken

Nadat de frees ruimte heeft gecreëerd op de plaats waar de boomstronk zat, wil je wellicht deze ruimte laten opvullen met geel zand of tuinaarde. Ook dit kunnen wij verzorgen.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl
is onderdeel van: