Certificaten en opleidingen

Bomenomzagen.nl is een professionele organisatie met goed opgeleide en kundige medewerkers. Om onze werkzaamheden duurzaam, vellig en volgende de geldende milieuwetgeving uit te voeren zijn onze medewerkers in bezit van diverse certificaten en zijn we aangemeld bij meerdere kwaliteitskeurmerken.

European Tree Worker

Onze medewerkers zijn in het bezit van de European Tree Worker (ETW) certificaat. Dit certificaat wil zeggen dat wij verantwoord en veilig alle voorkomende werkzaamheden in boomonderhoud kunnen uitvoeren. Bij deze opleiding is onder andere aandacht voor:

  • Veiligheid, zagen en klimmen
  • Bodemkunde, ziekten en aantastingen
  • Flora en fauna, dierbescherming en duurzaamheid

NKC (Nederlands kettingzaag certificaat)

Onze zagers zijn in het bezit van niveau NKC niveau 4. Zij zijn gecertificeerd om veilig om te gaan met (motor)kettingzagen. Niveau 4 geeft aan dat onze zagers zijn opgeleid om bomen veilig om te zagen. Niet alleen het zagen is onderdeel van de opleiding, maar ook veiligheid, hulpmiddelen, onderhoud en keuze van de juiste inzet van verschillende typen kettingzagen.

Stigas

Stigas is een organisatie die specifiek voor de agrarische en groene sector veiligheid, verzuim en vitaliteit waarborgt. Ook hier zijn wij bij aangesloten.

VCA

Onze medewerkers in het bezit van een geldig VCA-diploma.

Cumela

Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Deze organisatie houdt ons actueel met kennis en inzichten, behartigt onze belangen en zorgt voor inzichten om ons bedrijf steeds verder te verbeteren.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf en voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het (mede) opleiden van leerlingen binnen ons vakgebied.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl
is onderdeel van: