Boom onderhoud en laten snoeien in regio Emmen

Wil je een boom laten snoeien in de regio Emmen, Drenthe? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij kunnen met onze kranen, hoogwerkers en andere specialistische machines gemakkelijk bomen rooien, maar ook groot boomonderhoud en snoeiwerk is geen probleem.

Zowel voor overheden als zakelijke en particuliere klanten zijn wij dé specialisten op het gebied van groot boomonderhoud. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten en werken veilig en duurzaam met repect voor de natuur.

Kosten van bomen snoeien

We kunnen geen vaste kosten noemen voor het snoeien van een boom of groot boomonderhoud. Dit is namelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals onder andere:

  • De locatie (in Emmen of omliggende plaats in Drenthe i.v.m. de reistijd)
  • Benodigde materialen, zoals hoogwerkers, kranen, versnipperaars
  • Plaats van de boom op de kavel, met welke machines kunnen we erbij en hoe snel gaat dit?
  • Het aantal bomen
  • Afhandeling van snoeiafval (zie onder)
  • Aanwezigheid van (beschermde) diersoorten

Prijsopgave op maat

Natuurlijk wil je wel tevoren weten wat het gaat kosten om je boom goed te laten snoeien. Dat is natuurlijk geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij je langs om de situatie te schouwen en een prijsopgave te maken. Wij bekijken ter plaatse welke aanpak het beste is en spreken die met je door. Kunnen we met een kraan of hoogwerker aan de slag of moet onze zager (E.T.W. gecerticifeerd) in de boom klimmen om de snoeiwerkzaamheden uit te voeren? In overleg maken we hierover afspraken en bepalen we de bijbehorende prijs én de datum waarop we aan de slag gaan. Zo krijg je dus een offerte op maat voor het snoeiwerk.

bomen snoeien hoogwerker

Opruimen van snoeiafval

Bij het snoeien van een flinke boom komt heel wat afval vrij. Vele dikke en minder dikke takken en eventueel bladeren. In overleg bepalen we wat hiermee moet gebeuren. Wij kunnen alles laten liggen, zodat je dit zelf kunt verwerken, maar we kunnen ook alles meenemen en het terrein netjes opgeruimd achterlaten. Wanneer wij de restproducten afvoeren, worden deze zoveel mogelijk duurzaam herbruikt als timmerhout of verwerkt tot verwarmingspellets. Dikke takken zijn (na het drogen) soms ook bruikbaar als brandhout. We kunnen de takken alvast in handzame stukken zagen. Dunne takken kunnen vaak het makkelijkste versnipperd worden, zodat ze weinig ruimte meer innemen. Deze snippers kunnen ook weer voor allerlei doeleinden worden gebruikt, zoals verwerking tot brandstof voor biocentrales.

Specialist in bomen snoeien in Emmen

bomen zager in boom geklommen

Bomen snoeien is een specialisatie. Wij zijn hierin al jaren actief en werken onder andere voor gemeentes, de provincie Drenthe en andere overheden. Ook voor bedrijf en particulier staat ons team klaar. Dit team bestaat uit speciaal opgeleide zagers, klimmers en machinisten. Allen zijn gecertificeert ETW-er, wat staat voor European Tree Worker. Dit certificaat ontvang je als je aantoonbare kennis hebt van boomziektes en aantastingen, veilig werken in en romdom bomen en oog voor milieuomstandigheden. Zagers hebben tevens een NKC (Nederlands kettingzaag certificaat). Door de ervaring en goede opleiding die onze mensen hebben, gebeurt het onderhoud en snoeien van elke boom veilig en efficiënt, wat ook weer bespaart op de kosten. In Emmen, Drenthe zijn wij één van de meest ervaren specialisten op dit gebied.

Ook een boom laten snoeien?

Neem gerust vrijblijvend contact op via mail of telefoon wij maken een maatwerk prijsopgave.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl
is onderdeel van: