Bomen laten rooien in Emmen, Drenthe?

Wil je een of meer bomen laten rooien? In Emmen is Heijnen Grondverzet gevestigd, het bedrijf achter bomenomzagen.nl. Wij zijn specialist in het rooien van bomen en werken in een wijde cirkel rondom Emmen, dus ook Hoogeveen, Coevorden, Assen en omgevingen in Drenthe kunnen gerust een beroep op ons doen!

Waarom bij ons?

Er zijn enkele andere bedrijven in de regio Emmen of elders in Drenthe die je kunt benaderen voor het rooien van bomen. Wij zijn een goede optie vanwege de volgende voordelen:

  • Onze mensen zijn speciaal opgeleid voor het klimmen in, -en veilig rooien van bomen.
  • Wij hebben eigen machines om snel en met gemak te werken.
  • Niet alleen het rooien, ook het wegfrezen van stronken en opvullen met grond kunnen we verzorgen.
  • Kosten vallen meestal mee
  • Wij werken ook voor overheden zoals gemeentes, de Provincie Drenthe die hoge eisen stellen waar wij aan voldoen

Doordat wij alle mensen, kennis en materialen zoals machines zelf in bezit hebben kunnen we besparen op hoge kosten voor het inhuren van mensen en machines. Hierdoor kunnen wij in veel gevallen scherp zijn met de kosten voor het rooien van bomen.

Met spoed een boom laten rooien?

Steeds vaker hebben we te maken met extreem weer. Stormen kunnen soms voor acuut gevaarlijke situaties zorgen. Bomen waaien om of staan na een storm op omvallen. Pas op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het voorkomen en oplossen van gevaarlijke situaties! Ongelukken met bomen die niet op tijd zijn gerooid zorgen voor zware schade aan huizen, infrastructuur, auto enz. Nog niet te spreken over menselijk leed. Is er een gevaarlijke situatie? Bel ons dan meteen! Wij zijn flexibel en kunnen in bijna elk geval meteen in actie komen en met spoed de boom komen rooien en afvoeren.

Vergunning nodig?

In veel gevallen is er een vergunning nodig voor het rooien van bomen. Ook in Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Assen is dit niet zomaar toegestaan. Kijk op omgevingsloket.nl of dit ook voor jouw situatie van toepassing is. Kom je hier niet uit dan neem je gewoon contact met ons op en helpen wij je verder.

Ook snoeiwerk is mogelijk

Heb je ook bomen die gesnoeid moeten worden? Ook dat kunnen wij verzorgen! Wij zijn er voor heel Drenthe voor elke grote of kleine klus om jouw huis of bedrijf!

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl is onderdeel van: