Bomen laten vallen?

Bomen vellen is een ander woord voor het omzagen, kappen en rooien. Al deze termen komen uiteindelijk neer op hetzelfde: het verwijderen van een boom. En zoals onze naam al zegt, is dat onze specialisatie! Wil je in Drenthe een boom laten vellen? Dan naar BomenOmzagen.nl uit Emmen bellen!

Bomen vellen zonder vergunning?

In de meeste plaatsen in Drenthe, waaronder Emmen, is een kapvergunning alleen in uitzonderlijke gevallen nodig. Zoals bij bijzondere soorten bomen, hele oude/dikke bomen of op beeldbepalende plaatsen. Je kunt dit altijd even navragen bij de gemeente, maar wij helpen je hier ook graag mee! Wij vellen al jarenlang bomen in Drenthe en kennen van de meeste gemeentes, zoals Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Assen, de wetgeving. Wij werken zelfs regelmatig voor de gemeentes en provincie.

Kosten boom laten vellen

Uiteraard wil je weten wat het gaat kosten om een boom te laten vellen. Wij kunnen dit veilig en efficiënt doen en zijn ook scherp met de prijs. Het verwijderen van een boom is echter ook maatwerk en de prijs is afhankelijk van allerlei factoren. We moeten dus bijna altijd even langskomen om de te vellen boom of bomen te bekijken, te bepalen welke machines we kunnen gebruiken en hoeveel tijd we denken dat het gaat kosten. Dit kunnen we door onze ervaring snel zien en we kunnen dan ook meestal meteen de prijs bepalen. Uiteraard is de prijsopgave altijd vrijblijvend.

Neem contact op voor een offerte!

Afvoeren/ Versnipperen / Brandhout maken  / Opvullen

De stam wordt meestal in stukken gezaagd, dit kan tot brandhout worden gezaagd, maar ook door ons worden afgevoerd. Takken worden meestal versnipperd, zodat dit met weinig transport kan worden afgevoerd. Uiteraard mag je de snippers ook zelf houden om te gebruiken in de tuin of te verkopen. De boomstronk kunnen we laten zitten, uitgraven of met de stobbefrees verpulveren. Als de stobbe in de weg zit, zal deze moeten worden verwijderd, maar in een tuin blijft de boomstronk meestal gewoon zitten. Een kuil die ontstaat als de boomstronk is verwijderd, kunnen we desgewenst opvullen met grond.

Prijsopgave voor het vellen van een boom?

Neem contact met ons op voor een prijsbepaling en wie weet komen dé specialisten van Drenthe binnenkort jouw boom vellen!

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl
is onderdeel van: