Boom laten kappen

Als een boom ziek is of al dood is gegaan of op een ongewenste plaats staat, dan kan je de boom laten kappen. Zelf een boom neerhalen is in veel gevallen behoorlijk gevaarlijk en sterk af te raden. Zeker als het een grote boom betreft of deze staat op een lastige plaats, bijvoorbeeld dicht bij een huis. Als het mis gaat, is de (lichamelijke) schade niet te overzien en daarom kun je dit beter aan de specialist overlaten.

Veilig een boom laten kappen

Wij zijn in staat om bomen veilig te kappen. We hebben hiervoor speciaal opgeleide medewerkers die precies weten hoe ze hun eigen en jouw veiligheid kunnen waarborgen. Bovendien kappen we bijna dagelijks bomen en hebben we daarom kunnen investeren in speciaal gereedschap. Zo werken we met hoogwerkers en hebben we kranen die met een grijper de boom goed vast kunnen houden, zodat die niet ongecontroleerd kan vallen. Ook het kleinere gereedschap, zoals kettingzagen en helmen worden gecontroleerd en we houden de directe omgeving rond de boom vrij van omstanders.

Verwerken van de boom

Nadat de boom is gekapt, moet deze in de meeste gevallen verwerkt worden. Hoe we dit doen bespreken we natuurlijk met jou als opdrachtgever. Zo kunnen we de stam en dikke takken in stukken zagen, zodat je dit als brandhout kunt houden of verkopen. De takken kunnen we versnipperen en bladeren en dergelijke ruimen we uiteraard ook op. We kunnen alle afval afvoeren of achterlaten wat je zelf nog wilt gebruiken.

Boomstronk verwijderen

De boomstronk kunnen we natuurlijk in de grond laten zitten, maar we kunnen deze ook verwijderen. We hebben speciale boomstronkfrezen om deze te verpulveren. Met onze verschillende kranen is het soms ook mogelijk de stronk uit te graven en eventueel vullen we het gat aan met nieuwe grond.

Eigen verantwoording

Als een boom op jouw terrein voor een onveilige situatie zorgt, is het de eigen verantwoordelijkheid hier iets aan te doen. Wacht dus niet tot er ongelukken gebeuren met neervallende takken of tot de boom zelf omwaait.

Boom laten kappen prijs

We kunnen geen vaste prijs geven voor het laten kappen van een boom. Dit ligt altijd aan het aantal bomen dat verwijderd moet worden, de locatie en bereikbaarheid, welk materiaal we moeten gebruiken en hoe de restanten verwerkt moeten worden. We komen graag even kijken en maken dan een prijs voor het kappen van de boom die past bij de situatie.

Contact opnemen?

Met ons team en onze machines zijn we zeer flexibel! Neem gerust contact op voor overleg over jouw opdracht!

0591 - 308 448
opmaak deel
Foto Lambers Cultuurtechniek & Boomrooierij

Contact opnemen?

Meer informatie of de kosten weten voor bomen omzagen, takken versnipperen, stobben frezen of bomen rooien? Vul dan het formulier zo compleet mogelijk in. Wij beantwoorden de aanvraag zo snel mogelijk. Heb je een spoedopdracht? Neem dan bij voorkeur telefonisch contact op.

Werkgebied voor het bomen omzagen

Wij kunnen u in de gehele Drentse regio van Emmen, Valthe, Hoogeveen, Exloo, Coevorden, Dalen, Weerdinge, Erica, Zwartemeer, Valthermond, Sleen, Nieuw-Amsterdam, Weiteveen, Zweeloo, Odoorn, Klazienaveen, Westerbork, Oosterhesselen, Schoonebeek van dienst zijn.

Wij werken veilig en professioneel:

BomenOmzagen.nl
0591 - 308 448
info@bomenomzagen.nl
www.bomenomzagen.nl

Volg ons op social media!

BomenOmzagen.nl
is onderdeel van: