Boom laten kappen

Als een boom ziek is of al dood is gegaan of op een ongewenste plaats staat, dan kunt u de boom laten kappen. Zelf een boom neerhalen is in veel gevallen behoorlijk gevaarlijk en sterk af te raden. Zeker als het een grote boom betreft of deze staat op een lastige plaats, bijvoorbeeld dicht bij een huis. Als het mis gaat, is de (lichamelijke) schade niet te overzien en daarom kunt u dit beter aan de specialist overlaten.

Veilig een boom laten kappen

Wij zijn in staat om bomen veilig te kappen. We hebben hiervoor speciaal opgeleide medewerkers die precies weten hoe ze hun eigen en uw veiligheid kunnen waarborgen. Bovendien kappen we bijna dagelijks bomen en hebben we daarom kunnen investeren in speciaal gereedschap. Zo werken we met een eigen hoogwerker en hebben we kranen die met een grijper de boom goed vast kunnen houden, zodat die niet ongecontroleerd kan vallen. Ook het kleinere gereedschap, zoals kettingzagen en helmen worden gecontroleerd en we houden de directe omgeving rond de boom vrij van omstanders.

Verwerken van de boom

Nadat de boom is gekapt, moet deze in de meeste gevallen verwerkt worden. Hoe we dit doen bespreken we natuurlijk met u als opdrachtgever. Zo kunnen we de stam en dikke takken in stukken zagen, zodat u dit als brandhout kunt houden of verkopen. De takken kunnen we versnipperen en bladeren en dergelijke ruimen we uiteraard ook op. We kunnen alle afval afvoeren of achterlaten wat u zelf nog wilt gebruiken.

Boomstronk verwijderen

De boomstronk kunnen we natuurlijk in de grond laten zitten, maar we kunnen deze ook verwijderen. We hebben speciale boomstronkfrezen om deze te verpulveren. Met onze verschillende kranen is het soms ook mogelijk de stronk uit te graven en eventueel vullen we het gat aan met nieuwe grond.

Eigen verantwoording

Als een boom op uw terrein voor een onveilige situatie zorgt, is het de eigen verantwoordelijkheid hier iets aan te doen. Wacht dus niet tot er ongelukken gebeuren met neervallende takken of tot de boom zelf omwaait.

Boom laten kappen prijs

We kunnen geen vaste prijs geven voor het laten kappen van een boom. Dit ligt altijd aan het aantal bomen dat verwijderd moet worden, de locatie en bereikbaarheid, welk materiaal we moeten gebruiken en hoe de restanten verwerkt moeten worden. We komen graag even kijken en maken dan een prijs voor het kappen van de boom die past bij de situatie.

Opruimen oude bomen
Bomen omzagen 2
Snoeiafval afvoeren
Bomen zagen kettingzaag
Takken versnipperen
Bomen omzagen
Coniferen rooien
Boom zagen met kraan

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
Telefonisch contact? Bel: 0591 - 308 448
naar boven